Het mooiste cadeau is een beleving

Wil je iemand verrassen met een bijzonder cadeau voor de feestdagen, een jubileum, verjaardag, trouwdag of andere speciale gelegenheid? Geef dan een romantische overnachting of unieke beleving in Watertoren Duin & Bosch cadeau. Een onvergetelijke ervaring op 33 meter hoogte.

Romantische overnachting cadeau geven

Watertoren 212663

Een overnachting in Watertoren Duin & Bosch staat garant voor een bijzondere, romantische beleving. Deze begint al bij het schenken van de cadeaubon; een prachtige luxe geschenkdoos met een persoonlijke video binnenin, voorzien van jouw romantische boodschap. Een uniek cadeau!

Als de dag van de bijzondere overnachting daar is, is de klim naar de privésuite al een avontuur. Binnen kijken jullie je ogen uit! De prachtige inrichting en luxe materialen, het mooie vrijstaande bad, de gouden regendouche en natuurlijk het zachte bed op de zwevende vide. Geniet van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat van het weidse uitzicht over de kust van Castricum en het Noord-Hollands Duinreservaat.

In de suite wanen jullie je in je eigen wereld, in complete stilte, samen... Het grote bed met 360 graden uitzicht zorgt voor de romantische totaalervaring waar je naar op zoek bent. De volgende ochtend staat er een heerlijke vers ontbijtje voor jullie klaar, om het romantische avontuur mee af te sluiten.

Watertoren 212663
Romantischslapen watertorenduinenbosch
Trappen watertoren

Een overnachting als zakelijk geschenk

Een unieke overnachting in Watertoren Duin & Bosch is het ultieme zakelijke cadeau. De cadeaubon leent zich uitstekend als geschenk bij een jubileum, trouwdag, tijdens de feestdagen, een verjaardag of andere speciale gelegenheid.

Geef een bijzondere overnachting in de 33 meter hoge Watertoren cadeau aan een medewerker, collega, partner of als relatiegeschenk. Het mooiste personeelsgeschenk of b2b cadeau is een unieke beleving. Een overnachting inclusief luxe ontbijt in dit 100 jaar oude rijksmonument is onvergetelijk!

Watertoren ontbijt

Bestel hier het mooiste cadeau om te geven

Watertoren 20217442

De cadeaubon van Watertoren Duin & Bosch is uniek om te geven. In een prachtige verpakking bevindt zich een kaart met een video van de toren en de suite, en er is ook nog ruimte voor een persoonlijke boodschap. Hoe gaaf is dat? Wil jij je dierbare, geliefde, medewerker of zakelijke partner verrassen met een romantische overnachting of unieke belevenis in Watertoren Duin & Bosch?

Cadeaukaart met filmpje


Ik zou graag iemand verrassen met een cadeau van hoge kwaliteit!

Vul hieronder het aanvraagformulier in en verras iemand binnenkort met een luxe overnachting in Watertoren Duin & Bosch.

Verzendadres
Wil je de video cadeaukaart persoonlijk overhandigen of wil je iemand verrassen met een video cadeaukaart per post? Vul hieronder het adres in waar de cadeaukaart naartoe verstuurd mag worden.

Naam ontvanger
Postcode
Huisnummer
Straat
Plaats
Cadeaukaarten

Ik verras iemand met een cadeaukaart voor:

* Op sommige feest- en speciale dagen geldt een bijzonder tarief
Persoonlijke boodschap

Een persoonlijke boodschap toevoegen aan de cadeaukaart? Dat is mogelijk! Laat ons hier weten welke boodschap we toe mogen voegen aan het filmpje van de cadeaukaart. (max 300 tekens)

Factuuradres

Telefoonnummer

Na ontvangst van je aanvraag, ontvang je een bevestiging per mail met een betaalverzoek. Na het voldoen van de betaling sturen wij binnen 5 werkdagen de cadeaukaart toe naar het opgegeven verzendadres.