Het mooiste cadeau is een beleving

Wil je iemand verrassen met een bijzonder cadeau voor de feestdagen, een jubileum, verjaardag, trouwdag of andere speciale gelegenheid? Geef dan een overnachting in Watertoren Duin & Bosch cadeau. Een onvergetelijke ervaring op 33 meter hoogte.

Uniek in zijn soort

Watertoren 212663

Een overnachting cadeau geven in Watertoren Duin & Bosch staat garant voor een bijzondere beleving. Deze begint al bij de cadeaubon; een prachtige luxe geschenkdoos met een video binnenin, waarmee de voorpret al begint.

Als de dag van de overnachting daar is, is de klim naar de privésuite al een avontuur. In de entree is een mooie expositie over de historie van de toren te zien. De gave stalen wenteltrap brengt je steeds een stapje dichter bij de suite op 33 meter hoogte.

Binnenin de suite kijk je je ogen uit. De prachtige inrichting, het mooie vrijstaande bad, de gouden regendouche en natuurlijk het weidse uitzicht over de kust van Castricum en het Noordhollands Duinreservaat zijn allen mooie hoogtepunten van het nachtje weg. In de suite waan je je in je eigen wereld, in complete stilte. Het gave ronde bed met 360 graden uitzicht zorgt voor de romantische totaalervaring waar je naar opzoek bent. De volgende ochtend staat er een heerlijke vers ontbijtje klaar, om het romantische avontuur mee af te sluiten. O ja, vergeet de wandelschoenen niet mee te nemen, vanuit de toren loop je zo het het uitgestrekte duingebied in.


Watertoren 212663
Watertoren 212609

Bestel hier het mooiste cadeau om te geven

Watertoren 20217442

De cadeaubon van Watertoren Duin & Bosch is uniek om te geven. In een prachtige verpakking bevindt zich een kaart met een video van de toren en de suite, en er is ook nog ruimte voor een persoonlijke boodschap. Hoe gaaf is dat? Wil jij je dierbare verrassen met een overnachting in Watertoren Duin & Bosch?

Cadeaukaart met filmpje


Ik wil iemand verrassen met een cadeau van hoog niveau!

Vul hieronder het aanvraagformulier in en verras iemand binnenkort met een luxe overnachting in Watertoren Duin & Bosch.

Verzendadres
Wil je de video cadeaukaart persoonlijk overhandigen of wil je iemand verrassen met een video cadeaukaart per post? Vul hieronder het adres in waar de cadeaukaart naartoe verstuurd mag worden.

Naam ontvanger
Postcode
Huisnummer
Straat
Plaats
Cadeaukaarten

Ik verras iemand met een cadeaukaart voor:

* Op sommige feest- en speciale dagen geldt een bijzonder tarief
Persoonlijke boodschap

Een persoonlijke boodschap toevoegen aan de cadeaukaart? Dat is mogelijk! Laat ons hier weten welke boodschap we toe mogen voegen aan het filmpje van de cadeaukaart. (max 300 tekens)

Factuuradres

Telefoonnummer

Na ontvangst van je aanvraag, ontvang je een bevestiging per mail met een betaalverzoek. Na het voldoen van de betaling sturen wij binnen 5 werkdagen de cadeaukaart toe naar het opgegeven verzendadres.