• Luxe kerstontbijt
  • Een fles bubbels
  • Sfeervol ingericht
  • Genieten op hoogte

Deze kerst is van jullie samen

Dit jaar tijdens de feestdagen een romantische overnachting op hoog niveau? Geniet tijdens de kerstvakantie samen met je geliefde van de luxe privé suite in Watertoren Duin & Bosch. Samen proosten in bad met spectaculair uitzicht op de sfeervolle omgeving. 's Ochtends lekker lang uitslapen en genieten van een luxe uitgebreid kerstontbijt op bed. Deze kerst is van jullie samen!

Jouw luxe prive suite!

Watertoren 212688

De kamer van ruim 20 m2 in het boutique hotel is een echte designsuite. Je vergeet bijna dat jullie slapen in een toren van meer dan 100 jaar oud. Duurzame materialen en producten van hoge kwaliteit geven de suite een industriële, moderne sfeer.

Jullie slapen boven, romantisch op de vide, in een kingsize tweepersoonsbed. Beneden in de design suite is er onder andere een vrijstaand bad, douche en toilet te vinden. Een overnachting in de Watertoren is een bijzondere belevenis!

Overdag genieten jullie van het uitzicht op 33 meter hoogte: de kust van Castricum in het westen, landerijen in het oosten en aan de noord en zuidkant van de suite de boomtoppen van het Noordhollands Duinreservaat.

Het is verleidelijk om binnen te blijven in het monumentale pand... Samen te genieten, te relaxen en alleen maar romantisch te overnachten in de watertoren, maar vergeet vooral niet om er op uit te trekken. Ga daar waar de omgeving en het avontuur op jullie wachten en beleef een uniek weekendje weg!

Watertoren 212688
Interieur watertoren Duinen Bosch

Kerstarrangement

Watertoren 212705

Tijdens de kerstperiode hebben we een speciaal kerstarrangement voor jullie samengesteld.

  • Bij aankomst staat er een heerlijke fles bubbels klaar
  • Eerst uitslapen en dan genieten van een uitgebreid luxe kerstontbijt
  • Sfeervol ingerichte suite in kerstsfeer

Je kunt van 24 december t/m 1 januari genieten van dit speciale kerstarrangement. Reserveer nu dit kerstarrangement en geniet volop!

Watertoren 212673

Ook de omgeving is van jullie

Kerst club zand

Hebben jullie vanuit de Watertoren jullie ogen laten vallen op het mooie uitzicht? Tijd om het ook te ontdekken. Aan de voet van de Watertoren ligt het Noordhollands Duinreservaat waar je urenlang lopend of fietsend kunt verdwalen over de mooiste paden.

In de nabije omgeving zijn diverse restaurants te vinden om te genieten van een kerstdiner. Willen jullie dineren in een sjiek restaurant of houden jullie meer van een laidback sfeer bij één van de strandtenten.

Kerst club zand
Zoomers
  • Aankomstdag
  • Geselecteerd
  • Niet beschikbaar

Boek je 2e nacht met 50% korting!

Boek hier jouw verblijf

Je hebt nog geen datum gekozen. Kies je gewenste aankomst en vertrekdatum
Je hebt nog geen datum gekozen.
Kies een datum
Boek nu